Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ !!!

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ! Τσέκαρε το!

Είμαστε το e-shop της inart, της bebestars και αρκετών ακομη εταιρειών με τις ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ της αγοράς!

Το decomarket.gr λειτουργεί από το 2008 και αποτελεί ένα από τα πρώτα eshop που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα. Μετέφερε στην Ελλάδα τεχνογνωσία από το εξωτερικό αλλά και χιλιάδες design προϊόντα - σε πραγματικά προσιτές τιμές - τα οποία απουσίαζαν από την ελληνική αγορά και σήμερα κατέχουν περίοπτη θέση σε χιλιάδες κατοικίες και κάθε είδους επαγγελματικούς χώρους.

Στην πορεία και ακολουθώντας τις συμβουλές και παροτρύνσεις των πελατών μας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστέθηκαν και άλλες κατηγορίες προϊόντων, με αποτέλεσμα στη σημερινή του μορφή να αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πολυκατάστημα με επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα για το σπίτι, για κάθε είδους επαγγελματικό χώρο, για τους γονείς και το παιδί καθώς και για την προσωπική φροντίδα και υγιεινή.

To decomarket.gr ΔΕΝ αποτελεί ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό κατάστημα με στοιχεία επικοινωνίας μία διεύθυνση email.

Το decomarket.gr υπάρχει ως φυσική οντότητα με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις-showroom 700 τ.μ. στο κέντρο της Ελλάδας, στα Μετέωρα.

Επισης διαθέτουμε επιπλέον 700 τ.μ. ως κλειστές αποθήκες (οργανωμένα Logistics) ώστε να υπάρχουν ΠΑΝΤΑ ετοιμοπαράδοτα το 95% περίπου των κωδικών που βλέπετε στο decomarket.gr !!

Σε σύνολο 1.400 τ.μ. σίγουρα θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε ΠΑΝΤΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς !

Τέλος για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθετούμε και γραφείο πληροφοριών στη Θεσσαλονίκη.