Η Farcom ήταν αρχικά το «όνειρο» ενός ανδρός με διορατικότητα.


Ο οποίος είχε την υποστήριξη και έλαβε υπόψη του «τα ψιθυρίσματα» και τις επιθυμίες της συζύγου του, κομμώτριας, η οποία επιδίωκε να προσφέρει το καλύτερο στον τομέα της.

Ο οποίος, στην «ζωντανή» δεκαετία του ’70, παρατήρησε ότι στο κοντινό του περιβάλλον, στην Ελλάδα, ήταν διαθέσιμα όλα τα συστατικά που απαιτούνται για την δημιουργία προϊόντων ευεξίας και ομορφιάς.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη με το όραμα και την αποστολή να προσφέρει υψηλής ποιότητας επαγγελματικά προϊόντα στα κομμωτήρια για την ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς και στην αγορά λιανικής προϊόντα που να συνεισφέρουν στην ευεξία, την απόλαυση της πολυτέλειας και την ανάδειξη της ομορφιάς.

Εδώ και 45 χρόνια η εταιρεία έχει καλλιεργήσει δυναμική παρουσία και χαίρει της εμπιστοσύνης τόσο των επαγγελματιών κομμωτών όσο και των πελατών λιανικής στην Ελλάδα αλλά και σε περισσότερες από 30 χώρες στο εξωτερικό.

Σήμερα η FARCOM διαθέτει ευρεία γκάμα καλλυντικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, σώματος και χεριών, προσωπικής και στοματικής υγιεινής και είναι από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες παραγωγής στον τομέα των καλλυντικών.

There are no products in this section