Τρόποι και έξοδα Αποστολής

Τα δωρεάν μεταφορικά (για παραγγελίες άνω των 50€) αφορούν μικρά και μεσαία δέματα για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Ισχύουν εξαιρέσεις.

  • Για μεσαίου μεγέθους προϊόντα (πχ κουνιστά ζωάκια, παιδικά πολυθρονάκια-καναπεδάκια κ.λπ.) τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ισχύουν έως την περιοχή σας.
  • Στα βρεφικά-παιδικά κρεβάτια (καθώς και σε όλα τα υπέρβαρα ή υπέρ-ογκώδη δέματα) τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ισχύουν έως πρακτορείο Αθήνας ή Θεσσαλονίκης. Τη δεύτερη μεταφορική από (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για την περιοχή σας) την πληρώνει ο παραλήπτης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση (εάν η περιοχή σας καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από δωρεάν μεταφορικά ή απαιτείται μεταφόρτωση) μπορείτε να:

  • Στείλετε mail στο [email protected]
  • Να μας καλέσετε στο 694 99 55 136.

Τα μεταφορικά ισχύουν για την διανομή εντός της πρωτεύουσας νομού ή για παραλαβή από την εκάστοτε μεταφορική στην πρωτεύουσα του νομού.

Για την νησιωτική Ελλάδα & Κύπρο τα μεταφορικά είναι δωρεάν μέχρι τη μεταφορική σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Για αποστολές σε άλλες χώρες (πχ Κύπρος) δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για κανένα προϊόν ανεξαρτήτως μεγέθους και βάρους. Οι κάτοικοι εξωτερικού ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ την παραγγελία σας πρέπει να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε (τηλεφωνικά ή μέσω email) με το decomarket.gr για διευκρινίσεις.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων μας.